Alati za pristupačnost

Kutinska ulica 12, 44317 Popovača

Obavijesti

Obavijest o sakupljanju glomaznog otpada na području Grada Popovače

Obavijest o sakupljanju glomaznog otpada na području Grada Popovače

Obavještavamo korisnike da 16. listopada na području Grada Popovače kreće sakupljanje i odvoz glomaznog otpada koji će trajati do kraja mjeseca. Kako bi bili sigurni da će otpad koji ste prikupili biti odvezen, molimo vas da pripremite izvan ograde svog dvorišta, na kolnom ulazu 1-2 metra od ruba ograde, tako da je lako dostupan vozilima i radnicima. Otpad treba biti iznesen najkasnije do 07:00 sati na prvi dan odvoza (16. listopad 2023. godine). Onaj otpad koji je iznesen nakon prolaska našeg vozila neće se naknadno uzimati.

Za odvoz glomaznog otpada možete pripremiti:

  • KUPAONSKU OPREMU (kada, tuš kada, sauna, kada za djecu, kupaonski ormar i police, zavjesa ili pregrada za tuš ili kadu, nosač zavjese (karniša), umivaonik, toalet i bide (školjka i daska), slavina za vodu, nosač tuša, i crijevo za tuš, stalak za ručnike i sl., ogledalo)
  • OPREMA ZA DJECU (krevet za dijete, stolica i hodalica za dijete, veće igračke, dječja kolica, auto sjedalica za dijete I sl.)
  • PODNE OBLOGE (tepih, laminat, linoleum, parket, krzno i sl.)
  • NAMJEŠTAJ (ormar, komoda, ladičar, vitrina, noćni ormarić i sl., polica (npr. ugradbena, samostojeća, zidna i sl.), stol (npr. radni, za računalo, kuhinjski, za blagovaonu, toaletni i sl.), stolac, klupa, barska stolica, zidni/stolni sat većih dimenzija, daska za uzglavlje kreveta, stalak (stolni, zidni za npr. tv/hi-fi), fotelja, naslonjač, krevet, tabure, madrac, nadmadrac, podnica kreveta, okvir za sliku ili ukrasni predmeti većih dimenzija, prozorske zaštitne rešetke i grilje, sobne pregrade i slično)
  • KUHINJSKA OPREMA (kuhinjski elementi (ugradbeni, samostojeći i dr.), sudoper, radnapovršina, šank i slično)
  • VRTNA OPREMA (ograda i vrata, vrtni namještaj, vrtni alat, strojevi za vrt (tačke, kosilica i sl.), sjenica za vrt (rastavljena na dijelove dimenzija pogodnih za prijevoz), drvo (izrezano na dimenzije pogodne za prijevoz), posuda (za npr. cvijeće) i postolje/nosač većih dimenzija, vrtni ukrasi većih dimenzija, vrtna klupa, crijevo za vodu, oprema za razvođenje vode te posude za zalijevanje bilja, ljuljačka, trampolin, klackalica, suncobran i stalak za suncobran, sklopivi bazen, roštilj i slično)
  • OSTALO (rolete, žaluzine, tende, ljestve, samostojeće stepenice, zavjese, nosači zavjesa, vrata (npr. sobna, ulazna i dr.), staklo (okno), prozor, prozorski okvir, invalidska kolica, dekorativni predmeti većih dimenzija, oprema za kućne ljubimce većih dimenzija (akvarij, žičani kavez, kućica za psa, grebalice za mačke i sl.), sprave za vježbanje i veća oprema za sport i rekreaciju (bicikl, daska za jedrenje/jahanje na valovima, kajak, kanu, i sl.), radijator, kante i posude većih dimenzija, tapete, daska za glačanje, stalak za sušenje rublja itd.)

Gume, elektronički i električni otpad te otpad koji sadrži azbest NEĆE se prikupljati, stoga molimo korisnike da te vrste otpada ne iznose.

Elektronički i električni otpad te stare gume možete besplatno odložiti u reciklažnom dvorištu Komunalnih servisa Popovača d.o.o. na adresi Kutinska ulica 12 u Popovači.

Adresa

Komunalni servisi Popovača
Kutinska ulica 12
44317 Popovača

e-mail: info@ksp.hr
tel. 044 353 592

Radno vrijeme

Komunalni servis:

Ponedjeljak – Petak
07:00 – 15:00

Tržnica:

Ponedjeljak – Petak
07:00 - 15:00

Blagajna:

Ponedjeljak – Petak
07:00 - 13:00

Reciklažno dvorište:

Utorak – Petak
08:00 – 17:00
Subota
08:00 – 12:00

Programi i projekti

Nabava komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpada na području grada Popovače

Pilot projekt Komunalnih Servisa Popovača – Naviku usvoji, biootpad odvoji