Alati za pristupačnost

Kutinska ulica 12, 44317 Popovača

Obavijesti

Obavijest o odvozu otpada

Obavještavamo korisnike usluge odvoza otpada na području Grada Popovače kako će se u srijedu, 17. travnja 2024. godine, odvoz otpada vršiti prema rasporedu odvoza, bez obzira na neradni dan.

Raspored odvoza otpada možete pronaći na poveznici https://www.ksp.hr/informacije/raspored-odvoza-komunalnog-otpada

OBAVIJEST KORISNICIMA O ODVOZU OTPADA NA USKRSNI PONEDJELJAK

Na Uskrsni ponedjeljak, 01.04.2024. godine, odvoz miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog otpada vršit će se prema redovnom rasporedu odvoza.
 
Raspored odvoza otpada možete provjeriti na poveznici https://www.ksp.hr/informacije/raspored-odvoza-komunalnog-otpada

Mogućnost kupnje dodatnog spremnika za sakupljanje miješanog komunalnog otpada

Obavještavamo Vas da od 1.ožujka 2024.god. Komunalni servisi Popovača d.o.o. daju mogućnost kupnje dodatnog spremnika za sakupljanje miješanog komunalnog otpada u obliku vreće od 120l.

Cijena dodatnog spremnika iznosi 1,51 euro po komadu sa PDV-om ( obuhvaća cijenu usluge odvoza i deponiranja MKO ) i biti će obračunata i iskazana na računu za javnu uslugu sakupljanja miješanog komunalnog otpada.
Preuzimanje dodatnog spremnika moguće je isključivo na šalteru Komunalnih servisa Popovača d.o.o., Kutinska 12.

Nabavljen novi kamion za odvoz otpada

Krajem siječnja Komunalnim servisima Popovača d.o.o. isporučen je novi kamion za prikupljanje i odvoz otpada sustavom "od vrata do vrata". Komunalno vozilo marke MAN zapremine 16 m3 nadopunit će postojeću flotu komunalnih vozila čime će se dodatno unaprijediti sustav gospodarenja otpadom na području Grada Popovače.

Raspored obilazaka dimnjačara za 2024. godinu

Obavještavamo korisnike kako je na snazi godišnji plan pregleda i čišćenja dimovodnih objekata i uređaja za loženje za Grad Popovaču. Godišnji pregled započeo je u listopadu 2023. godine i trajat će do ožujka ove godine.
Raspored redovitih pregleda po naseljima možete pogledati u tablici ispod teksta te saznati kada možete očekivati posjet naših dimnjačara.

Odrađeno posipavanje terena na području Grada Popovače

Sukladno izvedbenom planu zimske službe u ponedjeljak, 8. siječnja 2024. godine, naši djelatnici su prema nalogu Grada Popovače zajedno sa zajednicom ponuditelja Atollo d.o.o. i Štibrić d.o.o. odradili posipavanje terena na području Grada Popovače. Posuti su svi asfalatirani kolnici te javne površine i pješačke staze na području Grada Popovače kako bi se osigurala sigurnost građana i nesmetano odvijanje prometa.

Obavijest o deponiranju božićnih drvaca

Obavještavamo vas kako je od danas, 8. siječnja 2024. godine, do daljnjega moguće deponirati božićna drvca na prostoru sajma. Svoja božićna drvca korisnici mogu deponirati svaki radni dan u vremenu od 7 do 15 sati na parkiralištu sa stražnje strane sajma, odnosno na kraju "Miljakove" ulice.

Obavijest o korištenju sportske dvorane

U vrijeme zimskih školskih praznika, od 27. prosinca 2023. do 05. siječnja 2024. godine, velika sportska dvorana u Osnovnoj školi Zorke Sever bit će otvorena na korištenje svim građanima prema važećem cjeniku za korištenje.

Adresa

Komunalni servisi Popovača
Kutinska ulica 12
44317 Popovača

e-mail: info@ksp.hr
tel. 044 353 592

Radno vrijeme

Komunalni servis:

Ponedjeljak – Petak
07:00 – 15:00

Tržnica:

Ponedjeljak – Petak
07:00 - 15:00

Blagajna:

Ponedjeljak – Petak
07:00 - 13:00

Reciklažno dvorište:

Utorak – Petak
08:00 – 17:00
Subota
08:00 – 12:00

Programi i projekti

Nabava komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpada na području grada Popovače

Pilot projekt Komunalnih Servisa Popovača – Naviku usvoji, biootpad odvoji