Alati za pristupačnost

Kutinska ulica 12, 44317 Popovača

Obavijesti

Nabavljen novi kamion za odvoz otpada

Krajem siječnja Komunalnim servisima Popovača d.o.o. isporučen je novi kamion za prikupljanje i odvoz otpada sustavom "od vrata do vrata". Komunalno vozilo marke MAN zapremine 16 m3 nadopunit će postojeću flotu komunalnih vozila čime će se dodatno unaprijediti sustav gospodarenja otpadom na području Grada Popovače.

Unazad godinu i pol dana učinjen je značajan iskorak u segmentu gospodarenja otpadom što je rezultiralo uvođenjem preko 1100 novih korisnika u sustav. Time su stvoreni preduvjeti za veće infrastrukturne investicije u ovom segmentu. Tako je u prošloj godini nabavljeno električno komunalno vozilo Goupil s pripadajućom nadogradnjom za istovar otpadnih spremnika koje se koristi za potrebe prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biootpada u nepristupačnim ulicama te električni tricikl za prikupljanje komunalnog otpada s javnih površina.

Komunalni servisi Popovača d.o.o. kontinuirano ulažu u djelatnost gospodarenja otpadom s ciljem podizanja kvalitete usluge za sve korisnike na području Grada Popovače.

Raspored obilazaka dimnjačara za 2024. godinu

Obavještavamo korisnike kako je na snazi godišnji plan pregleda i čišćenja dimovodnih objekata i uređaja za loženje za Grad Popovaču. Godišnji pregled započeo je u listopadu 2023. godine i trajat će do ožujka ove godine.
Raspored redovitih pregleda po naseljima možete pogledati u tablici ispod teksta te saznati kada možete očekivati posjet naših dimnjačara.

Odstupanja od zadanih planova moguća su zbog specifičnosti dimnjačarske djelatnosti i utjecaja vremenskih uvjeta. Svaka promjena od planom zadanih obilazaka bit će objavljena na službenoj stranici Komunalni servisi Popovača d.o.o., putem radija i oglasnih ploča pojedinih naselja.

docxRaspored obilazaka dimnjačara za 2024. godinu

Odrađeno posipavanje terena na području Grada Popovače

Sukladno izvedbenom planu zimske službe u ponedjeljak, 8. siječnja 2024. godine, naši djelatnici su prema nalogu Grada Popovače zajedno sa zajednicom ponuditelja Atollo d.o.o. i Štibrić d.o.o. odradili posipavanje terena na području Grada Popovače. Posuti su svi asfalatirani kolnici te javne površine i pješačke staze na području Grada Popovače kako bi se osigurala sigurnost građana i nesmetano odvijanje prometa.

Obavijest o deponiranju božićnih drvaca

Obavještavamo vas kako je od danas, 8. siječnja 2024. godine, do daljnjega moguće deponirati božićna drvca na prostoru sajma. Svoja božićna drvca korisnici mogu deponirati svaki radni dan u vremenu od 7 do 15 sati na parkiralištu sa stražnje strane sajma, odnosno na kraju "Miljakove" ulice.

Obavijest o korištenju sportske dvorane

U vrijeme zimskih školskih praznika, od 27. prosinca 2023. do 05. siječnja 2024. godine, velika sportska dvorana u Osnovnoj školi Zorke Sever bit će otvorena na korištenje svim građanima prema važećem cjeniku za korištenje.
 
Svi zainteresirani za rezervaciju termina ili provjeru slobodnih termina mogu kontaktirati djelatnika Komunalnih servisa Popovača d.o.o., Morena Štibrića, na broj 091 768 6656 ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 
Cjenik najma dvorane možete preuzeti ovdje..

Obavijest o održavanju stočnog sajma

Komunalni servisi Popovača d.o.o. obavještavaju zakupce i posjetitelje kako se stočni sajam na sajmištu u Popovači neće održati 6. siječnja 2024. godine.
 
Sljedeći sajam bit će održat 3. veljače 2024. godine.

Obavijest o odvozu otpada u vrijeme blagdana

Odvoz miješanog komunalnog otpada koji se po rasporedu odvoza otpada odvozi ponedjeljkom, sljedeća dva tjedna će se odvoziti u utorak (26. prosinca i 2. siječnja).
 
Nakon toga, odvoz će se vršiti prema rasporedu odvoza otpada za 2024. godinu.

U petak se otvara nova trgovina u sklopu Tržnice

U petak 1. prosinca, u prostoru Gradske tržnice Popovača otvara se nova trgovina voćem i povrćem, Veggie shop Popovača.  U Veggie shopu svakodnevno ćete moći pronaći svježe voće i povrće, proizvode mini mljekare Veronika te razne domaće prerađevine kao što su ajvar, krastavci, cikla i slično. Dodatno, ponuda će biti obogaćena domaćim kolačima, sokovima, uljima, gljivama, jajima, tjesteninama te raznim drugim proizvodima.

Adresa

Komunalni servisi Popovača
Kutinska ulica 12
44317 Popovača

e-mail: info@ksp.hr
tel. 044 353 592

Radno vrijeme

Komunalni servis:

Ponedjeljak – Petak
07:00 – 15:00

Tržnica:

Ponedjeljak – Petak
07:00 - 15:00

Blagajna:

Ponedjeljak – Petak
07:00 - 13:00

Reciklažno dvorište:

Utorak – Petak
08:00 – 17:00
Subota
08:00 – 12:00

Programi i projekti

Nabava komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpada na području grada Popovače

Pilot projekt Komunalnih Servisa Popovača – Naviku usvoji, biootpad odvoji